KAŞAR ERİTMELİ & SUCUK SOTELİ SANDVİÇ


Malzemeleri ; (4 adet)
* 4 adet mayalı hamburger ekmeği ( fırınlardan temin edin,hazır uno, karmez vs ekmekleri ile başarılı olmadı)
* 20 dilim fermante (kurutulmuş) sucuk
* 4 dilim domates
* kekik
* 1 diş sarımsak
* 3 yemek sızma z.yağı
* 1 kase rende kaşar peyniri


Yapılışı ;
– Fırının üst ızgarasını açın veya elektirikli ızgaranızı ısıtın.
– Ekmekleri ortadan kesin.
– Bir kase içinde sızma z.yağı, kekik ve sarımsağı karıştırın.
– Fırça yardımı ile ekmeklerin kapak kısımlarına sürün ve üzerini kaşar peyniri ile kaplayın.
– Taban ekmeklerle birlilte kaşarlı kapak ekmekleride fırın ızgarasına dizin.
– Kaşarlar eriyene taban ekmekler kızarana kadar üzerlerini ızgara edin.
– Bu arada tavada yağ kullanmadan sucukları sote edin.
– Ekmeklerin taban kısımlarına sucukları paylaştırın.
– Domatesleri dizin ve kaşarlı kapakları üzerlerine kapatın.
– Sıcak olarak servis edin.

Afiyet Olsun

Reklamlar