SUCUKLU & KAŞARLI BRUSCHETTA

bruschetta

Malzemeleri ; (10-12 adet)
* 10-12 dilim esmer ekmek
* ekmeklere yetecek kadar dilimlenmiş kaşar peyniri
* her ekmeğe 3-4 dilim kasap sucuğu
* 1 kase kuru biberiyeli sızma zeytinyağı
* tuz ve tane karabiber

sucuk & kaşar sucuklu tostsucuğun suyu

sucuk nasıl ızgara edilir

Yapılışı ;
– Ekmeği dilimler halinde tezgaha dizin.
– Bir fırça yardımı ile kuru biberiyeli  zeytinyağından ekmeklere bolca sürün.
– Daha sonra ekmekleri fırınlayın.
– Fırın performansına göre değişecektir ama ara ara kontrol ederek 200 derecede 4-6 dk kadar fırınlayın ve ekmekleri kızartın.
– Ekmekleri fırından çıkarın ve  tepsisinden çıkartmadan tuz ve tane kararbiberleyin.
– Daha sonra ekmeklerin üzerlerine kaşar peyniri ve sucukları paylaştırın.
– Fırının elektirikli ızgarasına geçin ve sucuklar sulanana kadar ızgara edin
– Sucukları kaşarların üzerine suları akacak şekilde tek tek çevirin ve sucukların diğer taraflarını da ızgara edip sıcak olarak servis edin.

Afiyet Olsun

Reklamlar