AÇMALI KANEPE SANDVİÇLER

Malzemeleri ; (15 adet )
* 3 adet açma ( herbiri beşe  bölünecek)
* 15 dilim fıstıklı salam
* 15 dilim açma boyutlarına uygun kesilmiş tulum peyniri
* salça
* marul yaprakları
* zeytin ezmesi
* 15 dilim tatlı turşu



Yapılışı ;

– Açmaları arasına malzeme koyulup minin sandviçler yapılacak gibi yarın ve ikiye ayırın.
– Taban olacak ekmelere salça, kapak olaraklar ise zeytin ezmesi sürün.
– Halka şeklindeki açmalara matul yapraklarını dizin.
– Her bir sandviç içinde bir dilim peynir gelecek şekilde 5 adet peyniri açma ekmeklerinin tabanlarına dizin.
– Daha sonra diğer kapakları üzerine kapatın.
– Peynirlere göre ayarlayarak açma sandviçleri kesin.
– Her bir sandviç içerisine salamlarını katlayarak koyu.
– Salamların içlerinede turşuları koyun ve üzerlerini kürdan ile sabitleyin.
– Kurumaması için servis edene kadar üzerlerini streç film ile örtün.
– Davet, toplantı veya partilerde servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun

 

Reklamlar