MEŞHUR ERZURUM CAĞ KEBABI / İZMİR

çağ kebap

Bursa’da büyük keşif Arzum Dadaş Cağ Kebap Salonundan sonra İzmir’de büyük keşif.
Twitter hesabımızdan da dakika dakika paylaşımlar yaptığımız yer. Niyattin Ustanın yeri oldukça başarılı. Daha önce birkaç dükkan ileride bulunan mekan şuan Gümüşpala İzsu karşısında.
Oralarda kime sorsan gösteriyorlar. Burayı üşenmeyin ve mutlaka bulun.

gümüşpala cağ kebapçısı

cağ kebapçı karşıyaka

 the fan of tasty foods diyor ki;
* Et et değil lokum sanki.
* Porsiyonlar iyi. İkramlar yeterli.

söğüş tabakları
* Böyle bir yerde mutlaka açık ayran bulunması gerekir ancak ne yazık ki burada kapalı bardak ayrana talim.
* Kebaplar şişte sade olarak servis ediliyor. Masa ikramları ile kendiniz dürüm ve yaparak yiyebilirsiniz.
* Şiş bittikçe ilave yaptırıp sıcak sıcak yeme fırsatınız var. Cağ kebapta en güzel metod bu
zaten.
* Servis şahane, çok iyi ve yardımsever genç arkadaşlar size gerekli alakayı gösteriyor.
* Et odun ateşinde pişiyor.
* Et pişmeden önce 24 saat buzdolabında marine edilerek bekletiliyor.

çağ kebap şiş

izmirde çağ kebapçı

Fotolar;
the fan of tasty foods 2014
İzmir
İletişim ;
7020 sokak No: 233
Gümüşpala – Karşıyaka / İZMİR
Tel : 0 232 365 6079
Niyattin Usta Gsm : 0 536 513 1203

Web site ;

 

 

Reklamlar