KASAP SUCUKLU & KARS GRAVYERLİ AÇIK TOST

Malzemeleri ;
* 3 dilim tam tahıllı ekmek
* her dilime 4 tane olacak şekilde kasap sucuğu
* margarin
* salça
* kimyon
* tuz
* kars kaşar peyniri

Yapılışı ;
– Ekmekleri dilimleyin.
– Yumuşak margarin (sana ekmeküstü çok güzel oluyor) ve salçayı karıştırın ve ekmeklere sürün.
– Çok az kimyon serpip önce kaşarları dizin.
– Fırın ızgarasında kaşarlar erime aşamasındayken tavada ısıttığınız sucukları üzerlerine yerleştirip biraz daha ızgarada pişirin.

Öneri ;
– Sucuk olarak kasap sucuğu veya ege tire, Apikoğlu vs gibi fermante edilmiş sucuk seçerseniz daha lezzetli bir sonuç alırsınız.
Büfe sucuğu kullanıp ziyan etmeyin güzelim tostları lütfen …

Afiyet Olsun…

 

Reklamlar